Zorg voor een unieke klantenbleving in de Horeca. Ga aan de slag met persoonlijke video marketing.

Persoonlijke video marketing tool - Maak een verschil met je business

Met de persoonlijke video marketingtool Bonjoro creëer jij een nieuwe klantbeleving. De technologische ontwikkelingen in volgen zich in rap tempo op. Alles gaat sneller, automatischer en gemakkelijker. Hierbij valt het persoonlijk contact vaak in het niet. De mensen zit tegenwoordig uren per dag op hun telefoon. Een gesprek is vaak ver te zoeken. Er is een constante stroom van prikkels. Hoe kan je er nou voor zorgen dat je je net een beetje kan onderscheiden?

Marketing die jouw organisatie een gezicht geeft

Wil je echt opvallen en het anders aanpakken? Geen standaard email sturen? Ga dan aan de slag met persoonlijke video marketing. Een video is binnen een minuutje geschoten, super persoonlijk en bijna niemand maakt er gebruik van. Hier is nu een uitstekende video marketing tool voor op de markt en brengt geeft jouw organisatie letterlijk een gezicht en brengt het persoonlijke contact terug.

Persoonlijke video marketing. Laat je business opvallen met Bonjoro

Bonjoro - persoonlijke video marketing tool

Met Bonjoro krijg jij de mogelijkheid om letterlijk met één druk op de knop een video te sturen naar je prospect of gast/klant. Maak een video waarin je in de eerste seconde lachte en zwaait en de ontvanger bij naam noemt. Als ontvanger krijg je een e-mail binnen waarin ze een plaatje zien van jouw vrolijke gezicht (van de eerste seconde van de video opname) met het bericht dat er een persoonlijke video voor je is opgenomen. Met het noemen van de naam van de ontvanger, weet de persoon dat de video ook echt persoonlijk voor hem of haar is opgenomen.

Je kunt verschillende templates maken voor verschillende doelen. Bij elk template kan je een vooraf ingestelde tekst meesturen met een 'call to action' button naar bijvoorbeeld je website of agenda. Bonjoro komt uit Australië, maar je kunt uiteraard je gehele design Nederlands maken.

Persoonlijke video marketing in de praktijk.

De tool kan je inzetten bij ontzettend veel verschillende bedrijfsactiviteiten.

  • Sales - Win het vertrouwen. Stuur op het juiste moment een persoonlijke video om het vertrouwen te winnen en een band op te bouwen. Geef net dat beetje extra persoonlijk contact.
  • Follow-up - Heb je een goed gesprek gehad? Even een kop koffie gedronken? Een eerste afspraak gehad? Stuur een persoonlijke video en bedank die persoon voor de  waardevolle meeting of het leuke gesprek.
  • Nieuwe Leads - Laat iemand gegevens achter op je site? Stuur een kennismaking video. Je bedrijf heeft direct een gezicht en wekt vertrouwen
  • Product of dienst gekocht? - Geef extra waarde. Stuur een bedank video voor de aankoop en geef klantenservice een nieuw level. 

Zie je het al voor je wat voor verschil je kunt maken met een minuut werk? Nieuwe afspraak binnen voor je nagels, zonnestudio, kapster of workshop? Heet ze welkom.

Verhoog je online reviewscore.

Stuur een video na afloop naar je gast of klant. Bedank ze voor het vertrouwen en vertel ze kort dat ze je ontzettend kunnen helpen als ze via onderstaande knop een online review willen achterlaten. De 'call to action' button linkt door naar bijvoorbeeld je google review pagina, tripadvisor of trustpilot.

Klantbeleving in horeca.

Wil je in de horeca het persoonlijk contact echt terug brengen? Wil je je onderscheiden van je buurman?. Stuur een welkomst video na een nieuwe reservering. Stuur een bedankvideo na afloop. Een nieuwe lead binnen? Stuur een kennismaking video, waarin je je zaak laat zien en geef als 'call to action' 10% korting op hun bestelling als ze de video laten zien wanneer ze langskomen. Is het meteen meetbaar!

Automatiseer en integreer in je marketing tools

Bonjoro kun je gemakkelijk integreren met je mailsoftware en andere marketing tools. Denk aan Mailblue, Gmail, Hubspot en shopify. Is er geen 'native' koppeling, dan kun je altijd met zapier aan de slag om te integreren. Denk bijvoorbeeld aan je reserveringsysteem. Zapier koppel je aan jouw reserveringsysteem en zet de contactgegevens door naar jouw Bonjoro account. Op deze manier krijg jij bijvoorbeeld bij een nieuwe reservering of bestelling automatisch een berichtje binnen op de Bonjoro app om een video te sturen. 

Horeca Restaurant Marketing strategie reacties gasten

Overtuigd? Ga direct aan de slag met video marketing!

Bonjoro is dus echt een fantastische tool, die een mega impact kan maken op je business. De kosten vallen ook ontzettend mee. Er zijn verschillende pakketten. Een kort overzicht van de prijzen per maand (per jaar is het iets goedkoper in verhouding, maar dan zit je er dus wel meteen een jaar aan vast)

  • Freeplan - Is echt beperkt.
  • Starter  $ 19,- pm - maximaal 50 video's per maand en 1 template mogelijk
  • Pro $ 39,- pm. - onbeperkt video's - branding mogelijk. 5 templates mogelijk
  • Grrrowth $99,- pm - Bonjoro logo kan je weghalen - 3 gebruikers - 1 opgenomen bericht naar meerdere mensen tegelijk sturen.

Zelf ben ik zo ver dat ik het grrrowth abonnement heb. Het is soms superfijn dat je één video naar meerdere mensen tegelijk kunt sturen.

Video voorbeeld, korting en 14 dagen gratis uitproberen.

Wil je een video van mij te zien waarin ik vertel over de mogelijkheden? Klik op de onderstaande link of foto. Op deze pagina krijg je ook de kans om voor altijd 10% korting te krijgen. Natuurlijk zit je er niet meteen aan vast, want je krijgt de eerste 14 dagen gratis om het uit te proberen.