Met welke partners en tools werken wij samen?

Zoals al vaker beschreven op deze site is de online techniek zodanig ontwikkeld, dat je geen dure specialist meer nodig hebt om bijvoorbeeld een website, landingspagina of flyer te maken. Via verschillende tools en software programma's kun je gemakkelijk aan de slag. Met onderstaande partners werken we samen, zodat je gemakkelijk zelf je eigen horeca marketing strategie uit kunt zetten.

Adpage - landingspagina specialist

Adpage is DE Nederlandse specialist voor het bouwen van de perfecte landingspagina. Er is maar één doel: de bezoeker overhalen zijn gegevens achter te laten.

Wist je dat je landingspagina in Adpage extreem snel laadt, zodat er minder mensen afhaken? Start met een 7 dagen gratis trial en krijg nog eens


De eerste stap is om een account aan te maken.

Account aanmaken?

  • Klik op een van de onderstaande buttons
  • Klik dan op het gratis abonnement en let op voer code "HMA" toe voor 50% korting in de toekomst.
  • LET OP: Alleen via de onderstaande link is het mogelijk om een maandelijks abonnement af te sluiten

Trial voor maandelijks abonnement   Trial voor jaarlijks abonnement

Website software voor Horeca Ondernemingen

Phoenix - De software voor jouw nieuwe website

Denk je eraan om een nieuwe website te maken voor jouw horecazaak? Wij raden Phoenix aan. 
Je website is niet een doel, maar een (marketing)middel. Je website moet als een ware 'machine' voor je werken en je constant nieuwe klanten opleveren. Phoenix is hiervoor de ultieme totaaloplossing, ontwikkeld door én voor internetondernemers.

Bouw gemakkelijk zelf je website, zonder technische uitdagingen. Je kunt de software 14 dagen gratis uitproberen

Mailblue - Mailing software

E-mailmarketing is het wapen tegen de macht van social media platformen. Bouw structureel aan je e-mail klantenbestand en start met mailen.
Mailblue is Nederlands en gebruiksvriendelijk met uitstekende klantenservice. 

Bonjoro - Persoonlijke video's sturen

Een onbekende tool, maar maakt de grootste impact. Hoe bijzonder is het dat je je gasten en klanten kunt bedanken in een persoonlijke video? Of kunt verwelkomen nadat ze hun gegevens hebben achtergelaten. Met één druk op de knop stuur je ze gemakkelijk zelf een video! Start met een 14 dagen gratis trial en speciaal via deze link met een lifetime 10% korting

Canva - Design als een pro

Canva is dé website om zelf aan de slag te gaan met het maken van visitekaartjes, posters, flyers, socialmedia posts en al het andere artwork wat je wil ontwerpen. Dankzij Canva hoef je geen dure designer meer in te huren en hou je alles in eigen beheer.

Elements Envato

Opzoek naar een opzet voor een nieuwe menukaart, huisstijl, rechtenvrije muziek, video's, professionele foto's, templates, lettertypes of andere designs? Neem een maand abonnement bij Elements Envato en leef je uit. Bespaar letterlijk honderden euro's op designkosten!

Social Media Counter

Branding is beleving. Voelen, horen, ruiken, zien. En laat je nou met de Social Media Counter je gasten perfect visueel te kunnen bedienen. Plaats een Instagram of Facebook counter in je zaak en verleid je gasten om jouw social media kanaal te gaan volgen voor een extra punt op de counter.

Krijg 10% met code "HMA"
*Het is nu ook mogelijk om de counter te 'branden' met je eigen logo!