Horeca Marketing Academy

Vanuit de Horeca Marketing Academy zijn wij er om jou als (Horeca) ondernemer te helpen groeien in de Marketing. Dat dat doen we door de beste tips en nieuwste marketing trends te delen via ons e-book, video's, blogs en de Horeca Marketing Academy. Op deze manier proberen we je in te laten zien dat je met hedendaagse technieken via apps en websites heel ver kunt komen. Hierdoor kunnen de kosten omlaag, doordat je geen dure marketeer of bureau extern hoeft in te huren en kun je je onderscheiden van de concurrenten.

Eigenaar van de Academy

Nick van Teeffelen startte in 2013 zijn eerste onderneming. Vooral gericht op de evenementen wereld probeerde hij zich toen al te onderscheiden met vernieuwde concepten. 


Na het opzetten van twee e-commerce webshops en een hotel met restaurant, zag hij vele horeca ondernemingen tijdens corona lijden.  


Zijn kennis en ervaring wil hij nu overbrengen op de horeca ondernemer om hen in te laten zien dat ze met simpele tips, tricks en video's zelf online met hun marketing aan de slag kunnen en 90% kunnen automatiseren.


Er zijn vele marketing bureau's en allemaal willen ze zo veel mogelijk uur per maand aan ondernemers verdienen. Nick pakt het anders aan en leert horeca ondernemers het zelf op te pakken, zodat ze met zo min mogelijk tijdsbesteding en kosten, meer omzet binnenhalen.

Enkele reacties van gasten die reageren op de horeca onderneming die de strategie volgt van de Horeca Marketing Academy

Horeca Restaurant Marketing strategie reacties gasten