Horeca Marketing Academy

Vanuit de Horeca Marketing Academy zijn wij er om jou als (Horeca) ondernemer te helpen groeien in de Marketing. Dat dat doen we door de beste tips en nieuwste marketing trends te delen via ons e-book, video's, blogs en de Horeca Marketing Academy. Op deze manier proberen we je in te laten zien dat je met hedendaagse technieken via apps en websites heel ver kunt komen. Hierdoor kunnen de kosten omlaag, doordat je geen dure marketeer of bureau extern hoeft in te huren en kun je je onderscheiden van de concurrenten.

Door Nick van Teeffelen

Er zijn 10.000 marketingbureau's in Nederland en België en allemaal willen ze zoveel mogelijk verdienen aan jou en je horecazaak.


Met de technieken van nu wil ik je in laten zien dat je zonder technische kennis, zelf een geautomatiseerde lange-termijn marketingstrategie kunt neerzetten.


Ik wil je helpen om zonder hoge kosten maximale (online en offline) resultaten te halen.


Met mijn kennis en ervaring train ik horeca-eigenaren om hun eigen marketing op te zetten en die naar een hoger niveau te tillen. Dit doe ik met de Horeca Marketing Academy. Een online cursus waarbij  je stap voor stap leert je marketing helemaal zelf te regelen.

 

Wil jij ook meer uit je marketing halen? Ga aan de slag met de academy of neem contact op je wil dat wij de marketing van jouw zaak overnemen